6 Tunjang KSSR, 1.Komunikasi, 2. Perkembangan Fizikal & Estetika, 3. Kerohanian,Sikap & Nilai, 4.Sains dan Teknologi, 5.Kemanusiaan, 6.Ketrampilan Diri.

Selamat Datang dan Selamat Melawat Blog Sek Keb Tanjong Tokong.

Sabtu, Mac 06, 2010

Ceramah Tingkah Laku Kanak-Kanak Dan Mesyuarat Agong PIBG 2010

Alhamdulillah.... ceramah tingkah laku kanak-kanak, cermah motivasi tahun 6 dan mesyuarat agung PIBG bagi sesi 2010/2011 telah selamat dijalankan. Berikut adalah gambar-gambar sepanjang program tersebut yang telah diadakan pada Hari Sabtu 6 Mac 2010.

3 ulasan:

khairul berkata...

BARISAN GURU DAN IBUBAPA YANG BERKALIBER,SYABAS BUAT SEMUA

Tanpa Nama berkata...

kami gembira mnjdi mrd sktt . !!! kami arap ckgu akn sentiasa mmbibbing kmi !!! l0ve sktt ! sy slalu mnd0aln yg trbaik unt0wk smua !! all the best ! SKTT the best school !!!!!!! caiy00kk ! caiy00k !!! hwaiting !! wee are h0nesty student ! haha ! l0ve all teachers and member member at SKTT !!! oweyz in ma heart !!
study heart , study smart ! n don't forget ALLAH !! :)

PAK JUNAIDI berkata...


SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA