6 Tunjang KSSR, 1.Komunikasi, 2. Perkembangan Fizikal & Estetika, 3. Kerohanian,Sikap & Nilai, 4.Sains dan Teknologi, 5.Kemanusiaan, 6.Ketrampilan Diri.

Selamat Datang dan Selamat Melawat Blog Sek Keb Tanjong Tokong.

Khamis, Disember 03, 2009

SELAMAT BERTUGAS DI SEKOLAH BARU.

Seluruh warga SKTT mengucapkan selamat bertugas di sekolah yang baru kepada guru-guru yang berpindah, mereka ialah:

1. Cikgu Puan Norjanah Binti Madli yang berpendah ke negeri kelahirannya Serawak.

2. Cikgu Puan Muliati Binti Mohd Arif yang berpindah ke SK Chuping Perlis.

3. Cikgu Puan Norhalimi Binti Abdul Rahim yang berpindah ke SK Dato Keramat, Pulau Pinang.

Jasa dan pengorbanan kalian semasa berkhidmat di Sekolah Kebangsaan Tanjong Tokong amat dihargai dan akan menjadi ingatan dalam memori SK tanjong Tokong.  Jasa kalian akan tetap dikenang sepanjang zaman.

1 ulasan:

PAK JUNAIDI berkata...


SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA